Çağdaş Yaşam Arif Sönmez Anaokulu
Hüseyinbaba Mahallesi GülSokak No 12 Gördes / MANİSA

VİZYON

Milli Eğitimin temel ilke ve amaçları doğrultusunda okulöncesi çocuklarına çağdaş, evrensel, laik ve bilimsel eğitim olanakları sunmak, bu eğitimin sürekliliğini ve gelişimini sağlamak, çocuk, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini dikkate almak, kurumumuzun işlevini, güvenilirliğini ve saygınlığını artırmak, alandaki gelişmeleri takip etmek ve insanlığa katkıda bulunan, toplumda lider ve model olacak bireyler yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmaktır.

MİSYON

37-66 ay arası çocuklarımızın kendilerini tanımalarına, yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak, öz güvenli, kendisi ve çevresiyle barışık, doğru ve yapıcı iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak;ilköğretim kurumuna hazırlamak;anadilini doğru ve güzel bir biçimde kullanmalarını sağlamak;akademik, sosyal, duygusal, fiziksel gelişimleri desteklemek;yaşam becerilerini geliştirmek;kendi kendine yeten bağımsız bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün

Kömür (KALORİFER)

Gördes- Merkez

Okulumuz şehir merkezinde Hüseyin Baba Mahallesi Nergis Sokakta bulunmaktadır.